top of page

Ervaringen

Unelma travel - reiservaring Canada
Elise – reizigster Canada
 

“Door alle ervaringen en avonturen heen raakte ons groepje steeds meer op elkaar afgestemd. We leerden rekening houden met elkaars noden en behoeften. Er was zoveel welwillendheid tegenover elkaar, oog voor de kleine dingen om het elkaar zo comfortabel mogelijk te maken, midden in dit avontuur.

 

Ieder had zijn verhaal mee, met alle vreugde en verdriet die erbij horen. Dat alles kon er zijn en werd een kracht en een verbinding tussen ons. Alle imago viel weg, je kon zijn wie je bent, spontaan en ongegeneerd.

 

Dat leidde tot zoveel fijne momenten samen: het samen koken en eten, barbecueën, kijken naar de zonsondergang, samen verwijlen in de lange autoritten of aan de rand van een meer, honderduit vertellen over wat je bezighoudt, samen wandelen en vooral: samen koffie drinken … ook die taferelen staan gegrift in ons geheugen.

 

Van medereizigers werden we medestanders op dit stukje levensweg. Van enkelingen (single u) werden we tot double (yo)u…”

Elise – reizigster Canada

“Power was echt een thema tijdens de reis naar Canada. 

In de eerste plaats de man- en vrouwkracht die er nodig was om te tillen, te heffen, te duwen, te sleuren, zodat iedereen mee naar boven en naar beneden kon, om al het moois te kunnen zien.

 

Onvermoeibaar, ontembaar, ontegenhoudbaar, niets was teveel. Er was altijd wel iemand ter beschikking om te helpen of om de noden van de ander te zien. Iemand die de kracht had om te helpen en te doen wat nodig was.

Stijn en Johan, Tine en Tanja, dank voor jullie oneindige kracht en inzet!”

Reiservaring Canada, Unelma Travel
Unelma Travel - reiservaring Lofoten
Rudi – reiziger Canada & Lofoten
 

“Een kleine en unieke organisatie die met veel inzet en enthousiasme mensen met een fysieke beperking de kans geven om prachtige reisbestemmingen te beleven.”

Vera – reizigster Fins Lapland

“Met Unelma heb ik zo'n mooie momenten beleefd en zo'n prachtige mensen leren kennen. Het is zeker dat ik met deze organisatie nog meer bestemmingen wil (her)ontdekken.”

Natuurpracht hoge noorden
bottom of page