top of page

Praktische informatie

Je vraagt je waarschijnlijk af in welke mate onze reisbestemmingen toegankelijk zijn?

Wel…

Je slaapt niet in luxe hotels of volledig aangepaste verblijfplaatsen. 

Je krijgt niet elke dag een 5-gangen menu aangeboden.

Je kan je niet altijd en overal even gemakkelijk verplaatsen. 

 

Kan je dan wel deelnemen aan zo een tocht? 

Absoluut!

We moedigen je aan om grenzen te verleggen en uit je comfort zone te treden. Proberen met vallen en opstaan. Je kan vaak veel meer dan je denkt. Als je maar omringd bent door de juiste mensen die op een enthousiaste manier je gedrevenheid aanwakkeren. We willen je laten voelen wat je in je mars hebt. Dit vraagt soms wat moed en doorzettingsvermogen. 

We zijn met vier begeleiders/vrijwilligers voor een groep van maximaal 6 deelnemers. Natuurlijk wordt dus steeds hulp aangeboden waar nodig!  We moedigen jullie ook aan om elkaar te helpen waar dat kan. Ook mensen zonder fysieke beperking zijn welkom om mee te reizen!

Wat krijg je in de plaats? 

Je krijgt een onvergetelijke ervaring, weg van dat wat je al kende. Onze niet zo vanzelfsprekende bestemmingen openen nieuwe werelden.

 

Je maakt kennis met de échte wereld, échte natuur, geen platgelopen paden en geen toeristische oorden. Je krijgt de kans op plaatsen te komen waar velen van dromen. De kans om te voelen wat écht leven is.

Onbeperkt reizen met Unelma Travel
Unieke reiservaring met Unelma Travel

Hoe gaan we te werk?

  1. Voor we samen op avontuur gaan plannen we een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Er is hier ruimte voor vragen en bedenkingen. Ook wordt er gevraagd je  fysieke beperking wat gedetailleerder toe te lichten. Zo vertrekken we goed voorbereid en zijn we van de meeste dingen op de hoogte.
     

  2. In een volgende fase wordt er gevraagd een medische vragenlijst in te vullen. Ook is een geschiktheidsattest van je huisdokter nodig voor desbetreffende tocht. We houden je in tussentijd op de hoogte van bijkomende zaken.
     

  3. Ongeveer een maand voor vertrek spreken we af met de groep op een gezellige plek. We leren elkaar kennen en overlopen praktische zaken (uur van afspraak, packlist, tips kledij, ..)​
     

  4. Woehoew! We zijn weg!​

Nog twijfels of vragen?

bottom of page